Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Pictogrammen Transport gevaarlijke stoffen

Voor het transport van gevaarlijke goederen en stoffen, is het belangrijk het risico en de gevaren voor het milieu en de blootgestelde personen te identificeren. Daarom stelt Seton u een gamma voor waarin u de ADR pictogrammen kunt terugvinden. Deze veiligheidssymbolen zijn speciaal ontworpen voor het vervoer van gevaarlijke stoffen.

65 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Om catastrofes door het verkeerd transporteren of behandelen van gevaarlijke producten te voorkomen, gebruikt men speciale transportetiketten. Men heeft een internationaal geharmoniseerd systeem voor transportetiketten gecreëerd, om het algemene begrip van de eventuele risico's en nodige voorzorgsmaatregelen te vereenvoudigen.

Seton biedt u hier een gamma aan dat speciaal werd samengesteld zodat u het geschikte ADR pictogram zou vinden om uw gevaarlijke producten veilig te transporteren. En of het nu gaat om een tijdelijke (plaat van vinyl om in een platenhouder te schuiven) of permanente markering (sticker van vinyl), of om een etiket met pictogram "oxyderende stoffen" of met pictogram "milieugevaarlijk", u vindt al wat u nodig heeft voor het vervoer van uw gevaarlijke producten op deze pagina's. Bekijk voor ander transportmateriaal ook onze producten voor Verpakking en verzending .

Het is belangrijk en bovendien ook verplicht om dit soort stickers te bevestigen op de voertuigen en containers die de gevaarlijke producten vervoeren. Zo beperkt u het risico op ongelukken, alsook de mogelijk verschrikkelijke en gevaarlijke gevolgen voor uw personeel en het milieu in geval van verkeerd gebruik.

Wij raden u ook aan om voldoende Persoonlijke beschermingsmiddelen - PBM te voorzien, en zo uw werknemers te beschermen wanneer ze moeten werken met gevaarlijk producten.

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten