Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Pictogrammen CLP - GHS

Seton raadt u aan uw identificatie van gevaarlijke producten bij te werken, en de geldende CLP- en GHS-pictogrammen te gebruiken. Hier vindt u een volledig gamma met stickers, op rol of op kaart, om die mensen te waarschuwen die in contact komen met deze gevaarlijke producten. Dit identificatie-systeem werd op wereldschaal gehomogeniseerd, zodat iedereen de waarschuwingen voor de mogelijke risico's zou begrijpen.

1-92 van 152 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

  1. 1
  2. 2

Ontdek bij Seton het gamma dat volledig gewijd is aan etiketten en pictogrammen voor de identificatie van chemische producten, conform het GHS- (Globally Harmonised System) en CLP- (Classification, Labelling, Packaging) systeem.

Deze twee systemen hebben gezorgd voor een harmonisatie van de identificatie-etiketten uit vroegere systemen, om alle mogelijke verwarring te vermijden bij het internationaal transport of het stockeren van producten. Zo zijn de nieuwe CLP- en GHS-pictogrammen ontstaan, die vanaf nu een witte achtergrond, een zwart pictogram en een rode rand hebben, in tegenstelling tot de oranje etiketten met zwarte pictogrammen van het vorig Europees systeem.

U vindt in dit gamma dus de meest recente etiketten en stickers, conform de eisen van de nieuwe systemen, om uw personeel te waarschuwen voor de risico's die samengaan met het werken in een omgeving met gevaarlijke producten.

Kies voor de CLP- en GHS-pictogrammen die de aard van het mogelijke gevaar vermelden, en beperk vanaf nu het risico op catastrofes dankzij deze preventieve maatregel.

Minimaliseer de kans op ongelukken binnen uw bedrijf, en voorzie Persoonlijke beschermingsmiddelen - PBM voor uw personeel.

Op deze pagina over CLP/GHS vindt u nog meer informatie terug over het GHS-systeem.

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten