Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Gebodsborden en -pictogrammen PBM

Om de beschermingsmaatregelen voor uw personeel te versterken, raden wij u aan om uw werknemers duidelijk in te lichten over het verplicht dragen van hun persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Daarom wordt het gebruik van gebodsborden voor het verplicht dragen van PBM sterk aangeraden in risicozones. Seton heeft voor u een hele reeks pictogrammen met PBM uitgekozen, opdat u het geschikte gebodsbord zou kunnen uithangen.

1-92 van 348 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Voor professionele activiteiten waarbij uw personeel wordt blootgesteld aan het risico op verwondingen, breuken, of andere kwetsuren, is het belangrijk om de gepaste persoonlijke beschermingsmiddelen te voorzien.

Volgens artikel 3 van het Arbobeleid, is de werkgever verplicht om de nodige PBM ter beschikking te stellen van zijn werknemers.

Als de verplichting tot het dragen van deze PBM niet wordt gerespecteerd, kan dit leiden tot een blessure of zelfs tot het overlijden van een onbeschermde werknemer. Dit ongeluk zal op zijn beurt nefaste gevolgen hebben voor de productiviteit van het bedrijf. Om te vermijden dat het verplicht dragen van PBM genegeerd wordt, is het nodig uw personeel te herinneren aan de veiligheidsmaatregelen.

Het plaatsen van een gebodsbord voor het dragen van een PBM in een dergelijke risicozone is daarom een eenvoudige en duurzame maatregel die deze boodschap versterkt. Kies het specifieke gebodsbord dat u nodig heeft, of het nu voor het verplicht dragen van een veiligheidshelm, oogbescherming of een reddingsvest is: u vindt in ons aanbod alle mogelijke gebodsborden voor het dragen van PBM.

Ontdek ook ons gamma Borden en pictogrammen Gevaar om uw werknemers te waarschuwen voor het mogelijke gevaar waar ze aan blootgesteld worden.

Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen in de categorie van de Persoonlijke beschermingsmiddelen - PBM .

Gebruik de filters links om alle veiligheidssymbolen terug te vinden die beantwoorden aan de eisen van de norm EN ISO 7010.