Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Borden en pictogrammen oogdouches en nooddouches

In geval van een ongeluk is het belangrijk om snel te reageren. Een duidelijke signalering leidt u in een recordtempo naar het dichtstbijzijnde oogspoelstation. Dit kan gaan om volledige Oogspoelstations en toebehoren , maar bijvoorbeeld ook om aparte Oogspoelflessen en toebehoren . U vindt in dit gamma alles om uw interventiemateriaal te identificeren, zoals pictogrammen voor nooddouches of oogspoelingen in verschillende soorten en formaten.

32 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Een goede EHBO-uitrusting is het eerste materiaal dat gebruikt zal worden in geval van een ongeval. Daarom is een duidelijke signalering en een vlotte toegankelijkheid erg belangrijk, zodat men snel de eerste zorgen kan toedienen. Deze snelle identificatie van de nooduitrusting is ook zeker van belang voor alle oog- en nooddouches.

Daarom stelt Seton u een gamma voor dat volledig gewijd is aan de borden en pictogrammen voor oog- en veiligheidsdouches. Zo identificeert u binnen uw bedrijf de zones waar men dit EHBO-materiaal kan terugvinden.

U heeft de keuze uit verschillende opties, gaande van fotoluminescente borden tot zelfklevende pictogrammen, allemaal te verkrijgen in de ISO 7010 versie (Gebruik de filters in de linkerkolom om de geschikte borden en pictogrammen te vinden). Meer informatie over deze norm voor de standaardisatie van veiligheidssymbolen vindt u op de pagina EN ISO 7010.

Raadpleeg ons gamma Gelaats- en oogbescherming om producten te ontdekken waarmee u oog-ongevallen kunt voorkomen.

Ontdek ons gamma met Nooddouches, oogdouches en oogspoelingen om de producten te vinden waarmee u de verwondingen na een ongeval kunt beperken.