Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)
Het sprekende veiligheidsbord - Safety Sign Alerter

Het sprekende veiligheidsbord - uw veiligheidsboodschap nooit meer over het hoofd gezien

Maar al te vaak worden veiligheidsboodschappen volledig over het hoofd gezien, en dat is niet uit slechte wil van uw werknemers of bezoekers. Het is jammer genoeg zo dat in een omgeving die vertrouwd is, signalering op de achtergrond verdwijnt en deel begint uit te maken van de dagelijkse werkomgeving.

Hoeveel ongelukken zouden er kunnen vermeden worden als veiligheidsborden actief zouden waarschuwen voor een gevaar, in plaats van passief?

Dat is waarom we de Safety Sign Alerter ontworpen hebben. Dit nieuwe type veiligheidsbord heeft veel meer impact dan een standaard bord met pictogram en tekst. Deze houder zorgt ervoor dat uw veiligheidsboodschappen gezien én gehoord worden!

Dit innovatieve en uiterst personaliseerbare toestel gebruikt audio en visuele technologie om voorbijgangers te informeren over cruciale veiligheidsinformatie. Daarnaast wordt de boodschap ook nog eens getoond op het toestel zelf (met tekst en pictogram). Lees verder om meer over het toestel te ontdekken.

Patent aangevraagd.

11 Artikel(en)

Rooster Lijst

Een veiligheidsbord dat gezien en gehoord wordt

Dit innovatieve en volledig nieuwe type veiligheidsbord heeft unieke eigenschappen waardoor het veel meer opvalt dat een klassiek bord. De Safety Sign Alerter vestigt de aandacht van uw werknemers en bezoekers op de veiligheidsboodschap die u wilt communiceren.

Het toestel doet dat op 3 manieren:

  • Sensoren
    Het toestel bevat sensoren die zowel beweging als richting detecteren. Dankzij deze sensoren kunt u kiezen wanneer het toestel geactiveerd wordt, bijvoorbeeld enkel als iemand naar buiten gaat, maar niet als er iemand binnenkomt. Of omgekeerd. Of beide!

  • Ledlichtjes
    Het toestel bevat 9 leds die beginnen te knipperen wanneer het toestel geactiveerd wordt. Net zoals de rest van de functies kunt u deze instellen zoals u zelf wilt: de leds kunnen op elk moment aan of uit gezet worden.

  • Luidsprekers
    Dankzij de krachtige ingebouwde speakers en de gebruikte audiosoftware kan het toestel eender welke audioboodschap afspelen.

Door het toestel te verbinden met een computer via de meegeleverde USB-kabel kunt u kiezen uit een breed aanbod vooropgenomen veiligheidsboodschappen zoals “Geen toegang zonder gehoorbescherming”, “Opgelet, hier rijden voertuigen rond” of “Gelieve uw handen te ontsmetten voor u naar binnen gaat”. Deze waarschuwingen en informatieve boodschappen zorgen ervoor dat uw werknemers of bezoekers zich bewust zijn bepaalde gevaren in de onmiddelijke omgevingen of geboden die gerespecteerd moeten worden.

Maar dat is niet alles. Het systeem laat u ook toe om uw eigen audioboodschap toe te voegen die u zelf opgenomen hebt. Het enige wat u daarvoor moet doen is het zelfgemaakt audiobestand uploaden op het toestel via een computer.

Via het bedieningspaneel op het toestel kunt u het volume instellen van de afgespeelde audio. De speakers halen tot wel 115 dB, genoeg dus om in een ruimte met omgevingslawaai nog hoorbaar te zijn.

Een personaliseerbaar en multifunctioneel toestel

De bedoeling van dit product is om uw werkomgeving op een actieve manier veiliger te maken en ervoor te zorgen dat het gelijk waar, in gelijk welke omgeving gebruikt kan worden.

Daarom hebben we ervoor gezorgd dat het toestel volledig personaliseerbaar is (het bord, de audio, het licht), zodat u het bord overal kunt gebruiken waar u maar wilt, zelfs buiten! De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Denk maar aan industriële sites, ziekenhuizen, woonzorgcentra, magazijnen, kantoren … overal waar er belangrijke veiligheidsinformatie moet gecommuniceerd worden.

Handleiding

Handleiding downloaden