x

Uw browser is verouderd en onveilig! Gelieve uw browser te updaten om te profiteren van nieuwe functies, korte laadtijden en meer veiligheid.
Update nu in minder dan 5 minuten!

Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Geluidsmeter, luxmeter, thermometer en hygrometer

4 meettoestellen in één!
 • Meet de geluidssterkte, lichtintensiteit, temperatuur en vochtigheid (Geheugen: laagste, hoogste en laatst vastgestelde waarde.)
 • Met lcd-weergave en (zeer) hoorbaar geluid in functie van de omgeving waarin de metingen plaatsvinden (2 reactietijden: traag-snel).
 • Geleverd met beschermhoes en batterij (9V).
Bekijk de volledige productomschrijving

Geluidsmeter, luxmeter, thermometer en hygrometer

Onderbalk voor hoogtebegrenzer met reflecterende stroken
€ 376,90 Incl. BTW: € 456,05

Ref.

LTHS
Verpakking : Per stuk
Offerte aanvragen

Omschrijving

Geluidsmeter, luxmeter, thermometer en hygrometer

 • Dit multifunctionele meettoestel meet de geluidssterkte (35 tot 100 dB, ± 3,5 dB), de lichtintensiteit (0 tot 10 000 Lux, ± 5%), de temperatuur (-20°C tot +60°C, ± 1°C) en de vochtigheid (25 tot 65% RH, ± 5% RH).
 • 2 reactijden: traag en snel.
 • Met lcd-scherm en 2 geluidsniveau's: goed of zeer goed hoorbaar.
 • Geheugen: laagste, hoogste en laatst vastgestelde waarde.
 • Inclusief: beschermhoes en batterij (9V).
 • Ontdek ten slotte ons uitgebreide gamma aan Meetinstrumenten voor andere modellen.
 • Geluidsmeter: bepaalt het geluidsdrukniveau,oftewel geluidsniveau. De studie van de geluidsdruk houdt de diagnostiek van de geluidsoverlast, de omgevingsakoestiek, ... in om het lawaai en de geluisoverlast te beoordelen. Dit meettoestel wordt regelmatig gebruikt in sectoren met industrieel lawaai of de transportsector (zowel spoor-, weg- als luchttransport). De decibelmeter wordt tevens gebruikt voor de architecturale akoestiek en geluidsinstallaties om het geluidsniveau te bepalen alsook hun verdeling in gesloten ruimtes.
 • Luxmeter: voor het eenvoudig meten van de reële verlichting, niet de subjectieve. De maateenheid is de lux. De lichtmeter wordt voornamelijk gebruikt door energiebedrijven (alsook architecten) om de binnenverlichting te optimaliseren, maar ook in de medische sector (bv. in het operatiekwartier). Een goede verlichting is noodzakelijk voor het comfort van uw werknemers zodat zij hun taken op gepaste wijze kunnen uitvoeren. Een goede verlichting heeft immers een niet-verwaarloosbare invloed op de arbeidskwaliteit door slaperigheid te vermijden en een verhoogde alertheid in stand te houden en zo fouten te voorkomen. Daarom is het belangrijk om het licht in uw lokalen correct te meten en de verlichting in functie daarvan aan te passen.
 • Thermometer: voor het meten van de temperatuur (in graden Celsius of Fahrenheit). Uiteenlopend gebruiksdomeinen: voedingsmiddelenindustrie, keuken, chemische en medische sector, ... Er bestaan veel verschillende soorten: thermometer met sonde, numeriek, met kwik, magnetisch, ...
 • Hygrometer: meet de luchtvochtigheid. Het gebruik van een hygrometer is zinvol in talrijke domeinen (opslagplaatsen, voedingsmiddelenindustrie, ...) met als voornaamste doel het goed bewaren van goederen en het voorkomen van onverwachte schimmels.

Specificaties

Afm.
B 64 x L 251 x Dikte 20 mm
Eigenschappen
Meting lawaai van 35 tot 100 dB
Meet helderheid van 0 tot 10.000 lux
Meet de temperatuur van -20°C tot +60°C
Meet de vochtigheid van 25 tot 65%
Gewicht
880 g
Inspectie vereist
Ja
Precisie
Geluidsmeter:+/-3,5dB - luxmeter:+/-5% - thermometer:+/-2 °C - hygrometer:+/-5%RH
Stroomvoorziening
Batterij van 9 V
Verpakking
Per stuk

Documentatie

Leveringsinformatie

Gratis* leveringskosten

De leveringskosten zijn altijd GRATIS*, zonder minimumbedrag, voor online bestellingen op seton-signalering.nl. Contacteer onze klantendienst voor de tarieven bij offline bestellingen.

*Enkel geldig voor leveringen in Nederland, uitgezonderd volumineuze producten, producten uit het wintergamma, seizoensgebonden promoties en specifieke leveringskosten.

> Meer informatie over de levering