x

Uw browser is verouderd en onveilig! Gelieve uw browser te updaten om te profiteren van nieuwe functies, korte laadtijden en meer veiligheid.
Update nu in minder dan 5 minuten!

Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Alles-in-één lockout kit

Geen enkel systeem vergrendelt zoveel verschillende maten en types ventielen!
  • Dit vergrendelingssysteem is een modulair systeem dat toegepast kan worden op talloze installaties: met kogelkranen, vlinderkleppen of vliegwielen.
  • U bedenkt hiermee zeker uw eigen oplossing!
  • Ideaal gereedschap voor onderhoud; het is overal mee naartoe te nemen en stelt u in staat diverse situaties op te lossen.
Bekijk de volledige productomschrijving

Alles-in-één lockout kit

Duurzame Stickers voor internationaal transport "Beperkte hoeveelheid, LQ11"
€ 23,90 Incl. BTW: € 28,92

Ref.

Verpakking : Per stuk
Prijs Excl. BTW Totaalbedrag

Omschrijving

Alles-in-één lockout kit

  • Geschikt voor hangsloten met een beugel van max. 9 mm diameter.
  • Elk jaar gebeuren er duizenden ongelukken tijdens onderhoudswerkzaamheden, doordat men de machines waaraan men werkt niet vergrendelt. De vergrendeling van uw machines (lockout) houdt in dat u ervoor zorgt dat het desbetreffende apparaat op geen enkele energiebron meer is aangesloten, en dat het bedieningsmechanisme fysiek vergrendeld wordt. Op die manier kan men in alle veiligheid reparaties of onderhoudswerken uitvoeren.
  • De klem is beschikbaar in 2 afmetingen en is geschikt voor wielen of dikke hefbomen. Met het gekartelde draaiwiel kunt u de klem op de hendel vastschuiven. Met deze klem kunt u alle soorten vlinderkleppen vergrendelen. Eens de klem vastzit op het ventiel, volstaat het de klem te vergrendelen met een Hangsloten voor lockout en te identificeren met één van onze LOTO-tags voor de vergrendeling van ventielen . De kleine klem is uiterst geschikt voor hendels van max. 25 mm breedte en max. 15 mm dikte. Past niet op kleppen met een dikte die kleiner is dan 4 mm. De grote klem is uiterst geschikt voor hendels van max. 41 mm breedte en max. 29 mm dikte. Past niet op kleppen met een dikte die kleiner is dan 8 mm.
  • De blokkeerarm is ook beschikbaar in 2 afmetingen. Met de tang verhindert u dat de klep in een richting gedraaid wordt. Gebruik 2 blokkeerarmen om ervoor te zorgen dat de klep vergrendeld is en dus onmogelijk kan gebruikt worden of dat het draaiwiel in beide richtingen geblokkeerd is.
  • De stalen kabel is 2,44 mm lang en heeft een diameter van 3,25 mm. Uiterst handig voor het vergrendelen van een wiel. Breng de kabel rond de buis aan en bevestig die dan aan de klem die op het wiel bevestigd is.
  • De kits zijn beschikbaar in 2 afmetingen. Elke kit bevat 1 klem (de kleine klem in de kleine kit, de grote klem in de grote kit), 1 staalkabel, 1 blokkeerarm (de kleine arm in de kleine kit, de grote arm in de grote kit). Met deze kits vindt u steeds een oplossing voor uw installaties met eender welk kleptype.
Type Accessoires, Kit.
Beschrijving Grote blokkeringsarm, Grote kit, Grote klem, Kleine blokkeringsarm, Kleine kit, Kleine klem, Staalkabel.

Specificaties

Documentatie

Leveringsinformatie

Gratis* leveringskosten

De leveringskosten zijn altijd GRATIS*, zonder minimumbedrag, voor online bestellingen op seton-signalering.nl. Contacteer onze klantendienst voor de tarieven bij offline bestellingen.

*Enkel geldig voor leveringen in Nederland, uitgezonderd volumineuze producten, producten uit het wintergamma, seizoensgebonden promoties en specifieke leveringskosten.

> Meer informatie over de levering

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten