Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)
Accessoires voor de bevestiging van uw borden |

Accessoires voor de bevestiging van uw borden

Er bestaan verschillende soorten borden, alsook verschillende types ondergrond waarop u uw borden kunt bevestigen. Om u te helpen bij uw keuze, lichten wij u in over alle mogelijkheden en functies.

Bevestiging borden met rand

1. Borden met rand

Borden met rand worden bevestigd op palen met behulp van bevestigingsbeugels. De beugels worden rond de palen vastgemaakt, en houden het bord op zijn plaats (zie foto hiernaast).

Deze borden zijn niet plat zoals de andere borden die we verder op deze pagina zullen bespreken. Ze zijn voorzien van een rand die naar binnen werd geplooid.

De bevestiging van deze borden is erg eenvoudig, omdat u geen extra bevestigingsrail moet gebruiken. U heeft slecht 2 bevestigingsbeugels nodig die u in tegenovergestelde richting rond de paal plaatst, om de randen van het bord eraan vast te haken.

Schuif de beugels vervolgens zo ver mogelijk uit elkaar, zo zal het bord erg vast hangen en zal er geen speling zijn.
Plaats minimum 2 beugels per paal, en kies het aantal palen naargelang de lengte.

Gedetailleerd bevestigingsschema voor borden met rand

Ontdek in onderstaand schema hoe u de plaatsing van uw bevestigingsbeugels kan vereenvoudigen.

  1. Plaats de ene helft van uw bevestigingsbeugels zowel langs de boven- als onderkant van uw bord, in tegenovergestelde richting, en schuif ze achter de randen van het bord.
  2. Plaats vervolgens uw bord (met de 2 halve beugels) rond de paal.
  3. Bevestig vervolgens de andere helft van beide beugels rond de paal, plaats de vijzen door de daartoe voorziene gaatjes en draai ze vast. Uw bord hangt nu vast.

Voor ronde palen:

Bevestigingsschema van borden met rand voor ronde palen

Voor vierkante palen:

Bevestigingsschema van borden met rand voor vierkante palen

 

Video: bevestigingsriemen aanbrengen

 

2. Platte borden

Bevestiging platte borden op paal met bevestigingsrails

Deze borden hebben een volledig vlakke achterkant en werden ontwikkeld voor muurbevestiging, of voor plaatsing op een rooster. Voor de bevestiging op een muur kunnen onze vast te vijzen bevestigingsaccessoires gebruikt worden. Voor het plaatsen op een roosterondergrond gebruikt u een ijzerbeslag.

U kunt uw platte borden ook op een paal bevestigen, gebruik hiervoor onze universele bevestigingen of onze bevestigingsrails. Deze bevestigingsrail is voorzien van een sterk kleefmiddel op de achterkant om het bord aan vast te plakken.

Afin de bénéficier d’une installation solide, il est nécessaire d’avoir deux rails de fixations, disposés sur le nombre de poteaux que vous jugerez nécessaires selon la longueur du panneau.

Opdat uw bord goed vast zou zitten, moet u minimum 2 bevestigingsrails voorzien, en deze aan alle gebruikte palen vasthangen. Het aantal gebruikte palen hangt af van de breedte van uw bord. Gebruik onze bevestigingsriemen voor platte borden om de rails aan de palen te bevestigen.

Gedetailleerd bevestigingsschema voor platte borden op paal

Ontdek in onderstaand schema hoe u de plaatsing van uw bevestigingsriemen kan vereenvoudigen.

  1. Kleef de rails op uw bord met behulp van de kleeflaag.
  2. Schuif de schroeven via de opening langs de zijkant naar het midden van de rail.
  3. Zorg dat de schroeven langs weerskanten van de paal zitten, en plaats vervolgens de voorgeboorde bevestigingsriemen erop, en vijs de schroeven vast. Uw bord hangt nu vast.

Voor ronde palen:

Bevestigingsschema van platte borden voor ronde palen
 

Voor vierkante palen:

Bevestigingsschema van platte borden voor vierkante palen

Welke rail u nodig heeft, hangt af van de vorm en grootte van uw bord. Gebruik daarom de volgende tabel als referentie:

Welke bevestigingsrails gebruiken

 

Video: bevestigingsriemen aanbrengen

 

Bevestiging op alternatieve dragers (roosters, zuilen, enz.)

bevestigingsmodule

Voor de bevestiging van uw bord op een niet-conventionele drager, kunt u opteren voor onze roestvrij stalen klemband. U kunt deze band tot op de gewenste lengte afknippen, en het samenhouden in een ring met behulp van een handmatige bandspanner, nadat u de band door een bevestigingsmodule hebt gehaald. Deze module verbindt de stalen ring met de bevestigingsrail, en kan enkel gebruikt worden met platte borden.

Het schema hiernaast verduidelijkt de manier waarop u een bevestigingsrail met een roestvrij stalen klemband aan een drager bevestigt zoals een paal of een zuil. De module (op de afbeelding in het rood) verbindt de rail met de band.


Muurbevestiging

Muurbevestiging

Wanneer u geen gat kunt boren in een muur om uw bord te bevestigen, of als u niet beschikt over de bevestigingsaccessoires die hierboven beschreven worden, kunt u ook nog opteren voor dit accessoire voor een haakse muurbevestiging.

Dankzij het schuifsysteem van dit accessoire kunt u zelf beslissen hoe dicht u het bord ten opzichte van de muur plaatst.

 

Ons gamma verkeersbordpalen en bevestigingsbeugels

8 artikel(en)

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten