x

Uw browser is verouderd en onveilig! Gelieve uw browser te updaten om te profiteren van nieuwe functies, korte laadtijden en meer veiligheid.
Update nu in minder dan 5 minuten!

Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Absorptiedoeken voor alle industriële vloeistoffen

Ideaal voor algemeen industrieel onderhoud.
 • Met honingraat en voorgesneden om het formaat aan te passen aan gebruik.
 • De versterkte laag maakt de bladen meer slijtage- en scheurbestendig.
 • De versie met twee lagen vermijdt pluizen en zorgt voor een verlengde levensduur.
Bekijk de volledige productomschrijving

Absorptiedoeken voor alle industriële vloeistoffen

Tweedelig vergrendelingssysteem voor lockout kogelkranen
€ 75,70 Incl. BTW: € 91,60

Ref.

Verpakking : Per doos van 100
Prijs Excl. BTW Totaalbedrag

Omschrijving

Absorptiedoeken voor alle industriële vloeistoffen

 • Absorberen alle vloeistoffen, zoals koolwaterstoffen, water, solventen, koelvloeistof, ...
 • Gebruik onze absorptiemiddelen voor vloeistoffen om het morsen van vloeistoffen op uw bedrijfsvloeren te stoppen. Door het tegenhouden van lekkages vermijdt u vervuiling, alsook het risico op slip- en valpartijen door de aanwezigheid van plassen op de grond. Bovendien kunt u door het tegenhouden van milieugevaarlijke vloeistoffen milieuverontreiniging vermijden.
 • Bij Seton ontdekt u veel verschillende uitvoeringen van deze absorptiemiddelen, gaande van matten en vellen tot rollen en kussens of korrels. Er bestaan special, brandwerende absorptiemiddelen, middelen die meer geschikt zijn voor de absorptie van olie en vetten, terwijl andere dan weer ideaal zijn voor het opnemen en/of tegenhouden van water.
 • Deze vellen absorberen verschillende industriële vloeistoffen zoals koolwaterstoffen, water, solventen, koelvloeistoffen, enz. Daardoor zijn deze absorptievellen erg nuttig bij lekken of het morsen van producten op de werkvloer. Dit absorptiemiddel vormt de ideale, voordelige oplossing om milieuvervuiling te vermijden. Deze vellen kunnen zowel preventief (om bijvoorbeeld het lekken van gevaarlijke stoffen te vermijden) als curatief gebruikt worden (wanneer u bijvoorbeeld een gemorste vloeistof wil wegnemen).
 • De vellen van 41 x 51 cm worden per 100 verpakt in een kartonnen doos, wat ervoor zorgt dat u ze eenvoudig kunt bewaren. Deze absorberende doeken hebben een honingraatstructuur en zijn voorgesneden op een formaat dat ideaal zou moeten zijn voor het beoogde gebruik. Op die manier wordt verspilling vermeden en het afval geminimaliseerd.
 • Deze absorberende vellen zijn beschikbaar als standaard versie of als verstevigde versie. De verstevigde versie heeft één of twee extra versterkingslagen, waardoor ze beter bestand zijn tegen slijtage en scheuren.
 • De standaard absorptievellen absorberen tot 18 keer hun gewicht, en dankzij hun afwerking gaan ze niet zo pluizen.
 • De absorptievellen met één verstevigingslaag zijn nog beter bestand tegen scheuren en slijtage. Deze versie is ook beschikbaar met het "Dispense & Dispose" systeem, nl de Verdeeldoos met absorptiedoeken voor chemicaliën : een verdeeldoos zodat men eenvoudig en snel het product kan gebruiken.
 • De absorptievellen met twee verstevigingslagen zijn het best bestand tegen scheuren en slijtage, en pluizen helemaal niet. Deze vellen zijn zacht en plooibaar, voor een eenvoudig gebruik. Dankzij de twee verstevingslagen verlengt de levensduur van de absorptievellen.
 • Ontdek ook ons complete aanbod aan Absorptiemiddelen voor vloeistoffen .
Beschrijving Met 1 versterkingslaag, Met 2 versterkingslagen, Zonder versterkingslaag.
Totale absorptie 112 l, 136 l, 166 l, 168 l, 95 l.

Specificaties

Documentatie

Leveringsinformatie

Gratis* leveringskosten

De leveringskosten zijn altijd GRATIS*, zonder minimumbedrag, voor online bestellingen op seton-signalering.nl. Contacteer onze klantendienst voor de tarieven bij offline bestellingen.

*Enkel geldig voor leveringen in Nederland, uitgezonderd volumineuze producten, producten uit het wintergamma, seizoensgebonden promoties en specifieke leveringskosten.

> Meer informatie over de levering

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten