x

Uw browser is verouderd en onveilig! Gelieve uw browser te updaten om te profiteren van nieuwe functies, korte laadtijden en meer veiligheid.
Update nu in minder dan 5 minuten!

Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Absorptieslangen voor chemicaliën

Ideaal voor gelekte of gemorste vloeistoffen.
  • Bestemd om de verspreiding van gelekte of gemorste vloeistoffen te stoppen.
  • Ideaal voor kleine ruimtes of moeilijk toegankelijke zones.
  • Ze zijn universeel en absorberen alle soorten vloeistoffen, inclusief chemische producten.
Bekijk de volledige productomschrijving

Absorptieslangen voor chemicaliën

Duurzame Stickers voor internationaal transport "Beperkte hoeveelheid, LQ11"
€ 86,90 Incl. BTW: € 105,15

Ref.

Verpakking : Doos van 6 banden
Prijs Excl. BTW Totaalbedrag

Omschrijving

Absorptieslangen voor chemicaliën

  • Deze slangen absorberen chemische producten en andere gevaarlijke vloeistoffen, zoals zuren en basen, alsook koolwaterstoffen en gewoon water.
  • De ideale oplossing voor onbekende, verontreinigende vloeistoffen aangezien deze absorptieslangen van behandelde polypropyleenvezels universeel zijn.
  • Hou dit absorptiemiddel bij de hand daar waar chemische producten of vloeistoffen behandeld of opgeslagen worden, zodat de werknemers snel en doeltreffend kunnen optreden.
  • De absorptieslangen hebben een flexibel design waardoor u ze probleemloos rond diverse apparatuur kunt leggen. Door hun soepelheid zijn ze ook uitermate geschikt voor moeilijk toegankelijke ruimtes.
  • De groene kleur waarschuwt werknemers dat het gebruikte product voor gevaarlijke vloeistoffen dient. Daardoor kan de gebruiker tevens het gevaarlijke afval herkennen en scheiden voor een doeltreffende verwijdering (wat de kosten drukt).
  • Ontdek ons volledige gamma rond de Opvang en opslag van vloeistoffen om een mogelijke verontreiging zo goed mogelijk te voorkomen.
Afm. L 1220 x Ø 76 mm, L 2440 x Ø 76 mm, L 366 x Ø 7.6 cm.

Specificaties

Documentatie

Leveringsinformatie

Gratis* leveringskosten

De leveringskosten zijn altijd GRATIS*, zonder minimumbedrag, voor online bestellingen op seton-signalering.nl. Contacteer onze klantendienst voor de tarieven bij offline bestellingen.

*Enkel geldig voor leveringen in Nederland, uitgezonderd volumineuze producten, producten uit het wintergamma, seizoensgebonden promoties en specifieke leveringskosten.

> Meer informatie over de levering

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten