x

Uw browser is verouderd en onveilig! Gelieve uw browser te updaten om te profiteren van nieuwe functies, korte laadtijden en meer veiligheid.
Update nu in minder dan 5 minuten!

Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

2 wielremmen voor AFFR P-paal

Geef uw doelstellingen, de follow-up en de bereikte objectieven weer en motiveer zo uw personeel.
  • Paal in metaal gelakt met epoxyaluminium.
  • Hoogte: 2000 mm. Ø: 30 mm. Achterste poot 500 mm.
Bekijk de volledige productomschrijving

2 wielremmen voor AFFR P-paal

Verstelbare oorkappen Sonis®
€ 22,43 Incl. BTW: € 27,14

Ref.

AFFR R
Verpakking : Per stuk
Offerte aanvragen

Omschrijving

2 wielremmen voor AFFR P-paal

  • Het is belangrijk om werknemers in te lichten over interessante initiatieven, de opvolging van de prestaties, behaalde doelstellingen en erkende verwezenlijkingen en inspanningen. Het maakt het mogelijk voor teams om zich op de bedrijfsdoelstellingen te concentreren, de verantwoordelijkheid van het personeel te verhogen, de prestaties op te volgen in realtime en de betrokkenheid van de werknemers te verbeteren.
  • Wat betekent LEAN ? LEAN is een methode waarbij continu op elk niveau van een bedrijf wordt nagegaan of er verlies geëlimineerd kan worden.
  • Doelstelling: de klant een kwaliteitsvol aanbod leveren binnen een optimale termijn en met een optimale service, tegen de laagst mogelijke prijs. Om dit te bekomen, is het belangrijk om in staat te zijn de interne processen op een objectieve manier te beschrijven door mogelijke verliezen te identificeren en te elimineren.
  • Deze wieltjes met rem kunnen gecombineerd worden met onze Standaard voor kurkbord, wit bord en moduleerbare tentoonstellingsroosters .

Specificaties

Bevestiging
Voor palen
Toepassingsgebied
Binnen
Verpakking
Per stuk

Documentatie

Tips & Tricks

Informatie Het is belangrijk om werknemers te informeren over belangrijke initiatieven, de opvolging van prestaties, de bereikte doelen, de erkenning van verwezenlijkingen en inspanningen. Het maakt het mogelijk voor teams om zich op de bedrijfsdoelstellingen te concentreren, de verantwoordelijkheid van het personeel te verhogen, de prestaties op te volgen in realtime en de betrokkenheid van de werknemers te verbeteren.

Leveringsinformatie

Gratis* leveringskosten

De leveringskosten zijn altijd GRATIS*, zonder minimumbedrag, voor online bestellingen op seton-signalering.nl. Contacteer onze klantendienst voor de tarieven bij offline bestellingen.

*Enkel geldig voor leveringen in Nederland, uitgezonderd volumineuze producten, producten uit het wintergamma, seizoensgebonden promoties en specifieke leveringskosten.

> Meer informatie over de levering