Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Personaliseerbare eigendomsetiketten DuraGuard® van gemetalliseerd, zilverkleurig polyester

Zwarte tekst op zilverkleurige achtergrond: eenvoudig en doeltreffend.
  • Een duidelijke zichtbaarheid dankzij het contrast tussen de zilveren achtergrond en de zwarte tekst.
  • Compatibel met de meeste oppervlakken.
Bekijk de volledige productomschrijving

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: jpg, jpeg, tiff, eps, pdf

*Vereiste velden

Personaliseerbare eigendomsetiketten DuraGuard® van gemetalliseerd, zilverkleurig polyester Personaliseerbaar

Klassiek fietsenrek met niveauverschil
€ 219,00 Incl. BTW: € 264,99

Ref.

Verpakking : Per partij van 100
Prijs Excl. BTW Totaalbedrag

Omschrijving

Personaliseerbare eigendomsetiketten DuraGuard® van gemetalliseerd, zilverkleurig polyester

  • In bedrijven die beschikken over een groot aantal informaticamateriaal, werkinstallaties of andere (kostbare) goederen, is het belangrijk om uw materiaal te identificeren: dit vereenvoudigt niet alleen de inventaris van uw goederen of installaties, maar het vormt ook een bewijs van uw eigendom. Door het kleven van eigendomsetiketten op uw materiaal beperkt u het verlies ervan, en ontraadt u diefstal. Als dieze eigendomsetiketten ook voorzien zijn van een barcode, leidt dit tot een efficiënt beheer van uw voorraden. De streepjescode helpt u bij het traceren van uw goederen, en vereenvoudigt de inventaris van uw producten. Kies de afmetingen en het materiaal op basis van uw specifieke bedrijfsnoden.
  • Deze Duraguard® Silver etiketten zijn gemaakt van gelamineerd, gemetalliseerd polyester en daarom heel goed bestand tegen water, slijtage en extreme temperaturen.
  • U kunt deze zelfklevende eigendomsetiketten personaliseren met uw eigen tekst en logo, barcode, nummering, enz. De laminering beschermt uw tekst en barcode tegen slijtage, vocht en schoonmaakproducten. Dankzij het universele kleefmiddel kunt u deze etiketten op het merendeel van de ondergronden platsen. Minimum aanbrengtemperatuur: +10 °C. De maximale kleefkracht is bereikt na minimum 8 uren. De nummering alsook de leesbare versie van de barcode, worden steeds gedrukt in het zwart.
  • Gebruik een Applicatorrol voor stickers om deze zelfklevende etiketten aan te brengen. Om ze te verwijderen, kunt u onze Multifunctionele schraper van kunststof, met reservemesjes gebruiken.
  • Ontdek snel ons volledige aanbod van Personaliseerbare eigendomsetiketten .
Afm. H 12 x B 38 x Dikte 0.08 mm, H 19 x B 38 x Dikte 0.08 mm, H 19 x B 51 x Dikte 0.08 mm, H 19 x B 63 x Dikte 0.08 mm, H 25 x B 51 x Dikte 0.08 mm, H 25 x B 63 x Dikte 0.08 mm.

Specificaties

Documentatie

Leveringsinformatie

Leveringskosten

  • € 9,90
  • GRATIS* vanaf € 99,00 excl. BTW of bij betaling met creditcard zonder minimumbedrag.

De leveringskosten hierboven vermeld gelden enkel voor online bestellingen op seton-signalering.nl. Contacteer onze klantendienst voor de tarieven bij offline bestellingen.

*Enkel geldig voor leveringen in Nederland, uitgezonderd volumineuze producten, producten uit het wintergamma, seizoensgebonden promoties en specifieke leveringskosten.

> Meer informatie over de levering

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten