Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Veiligheidskannen van polyethyleen voor ontvlambare producten

Ideaal voor ontvlambare, corrosieve stoffen.
  • Ovalen veiligheidskannen speciaal ontworpen voor het opslaan en verdelen van chemische, corrosieve en ontvlambare producten in laboratoria.
  • De kannen zijn gemaakt van polyethyleen met hoge dichtheid, en zijn goed bestand tegen sterke zuren, corrosive producten alsook tegen hitte.
  • Deze polyethyleen kannen zijn eveneens bestand tegen deuken, perforaties en versplintering.
Bekijk de volledige productomschrijving

Veiligheidskannen van polyethyleen voor ontvlambare producten

Modulaire magazijnstelling met buislegborden, voor lichte lasten, gegalvaniseerde afwerking
€ 67,90 Incl. BTW: € 82,16

Ref.

Verpakking : Per pakket van 12
Prijs Excl. BTW Totaalbedrag

Omschrijving

Veiligheidskannen van polyethyleen voor ontvlambare producten

  • Tussen het deksel en de vlambeveiliging bevindt zich een geoctrooieerd koolstof inlegstuk dat functioneert als aarding. Wanneer men dit inlegstuk aansluit op een aardingskabel, wordt statische elektriciteit vermeden wanneer men de kan bijvult of leeggiet.
  • Het zelfsluitende deksel, overdrukventiel en de vlambeveiliging met dubbele dichtheid vermijden alledrie dat een ontbrandingsbron in aanraking komt met de vloeistof, zonder het vullen of gieten te verhinderen.
  • Alle kannen zijn voorzien van een roestvrij stalen vlambeveiliging om beter bestand te zijn tegen chemische producten.
  • Denk eraan om Werk- en veiligheidshandschoenen te gebruiken wanneer u in contact komt met ontvlambare en/of corrosieve producten.
  • Zorg ook voor een duidelijke identificatie van uw gevaarlijke producten. U kunt hiervoor onze Pictogrammen CLP - GHS gebruiken om duidelijk de gevaren aan te duiden. Dit is conform de Europese Verordening (EG) nr. 1272/2008.
Volume 2 l, 4 l.

Specificaties

Documentatie

Leveringsinformatie

Leveringskosten

  • € 9,90
  • GRATIS* vanaf € 99,00 excl. BTW of bij betaling met creditcard zonder minimumbedrag.

De leveringskosten hierboven vermeld gelden enkel voor online bestellingen op seton-signalering.nl. Contacteer onze klantendienst voor de tarieven bij offline bestellingen.

*Enkel geldig voor leveringen in Nederland, uitgezonderd volumineuze producten, producten uit het wintergamma, seizoensgebonden promoties en specifieke leveringskosten.

> Meer informatie over de levering

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten