Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Sneeuwscheppen en sneeuwschuivers

In tegenstelling tot regen, die afgevoerd kan worden dankzij een net van riolen, vereist sneeuw bepaalde handelingen, beroep doende op aangepast materiaal. Seton stelt materiaal ter beschikking voor een volledige en efficiënte sneeuwruiming. De verschillende types van sneeuwschoppen, -ruimers en –schrapers zorgen voor het snel en doeltreffend ruimen van sneeuw op besneeuwde wegen en banen.

15 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Filteren :
Prijs  
Lager dan € 20(3)
€ 20 - € 30(3)
€ 30 - € 60(4)
€ 60 - € 90(2)
Hoger dan € 100(3)

Sneeuwruimen bestaat uit het ruimen van de sneeuw om zo het verkeer van voetgangers en voertuigen makkelijker en veiliger te laten verlopen. Het wordt uitgevoerd met materiaal afgestemd op de grootte van het oppervlak.

Zo is de sneeuwschop het klassieke en meest gebruikte middel door gemeenschappen en bewoners die de sneeuw voor hun gevel moeten ruimen met het oog op de veiligheid van voorbijgangers. Wij hebben tot uw beschikking: sneeuwschoppen van klassieke grootte met een lange steel voor het ruimen van kleine gebieden (voetpaden, treden, …) en sneeuwschoppen van groot formaat voor het vrijmaken van grotere ruimtes (parkings, wegen, …).

De handschep, met een korte steel, is op zijn beurt praktisch voor het ruimen van traptreden, ingangen, enz. Naast ruiming dient deze schep tevens voor het scheppen van strooizout in Zoutbakken .

Een ander onmisbaar hulpmiddel is de sneeuwruimer voor middelgrote oppervlakken. Aangeraden voor mensen die snel last hebben aan hun rug, is de hantering van de sneeuwruimer makkelijker en minder belastend dan die van de schop.

Ten slotte zorgt de sneeuwschraper voor het moeiteloos ruimen van sneeuwvlokken op wegen, voetpaden, straten, paden, …

Het ruimen vormt dus de eerste en noodzakelijke fase vooraleer strooizout te verspreiden met behulp van Strooiwagens voor strooizout .

Om het ruimen en strooien in alle veiligheid uit te voeren, denk eraan u te beschermen tegen moeilijke winterse omstandigheden door beroep te doen op Persoonlijke beschermingsmiddelen bij kou .

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten