Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Persoonlijke beschermingsmiddelen bij kou

Bij sneeuwruimen is het belangrijk om te beschikken over een doeltreffende persoonlijke beschermingsuitrusting om zo bestand te zijn tegen de koude en elk risico op een val te vermijden. Ontdek onze PBM gewijd aan sneeuwruimen om zich te beschermen tegen de koude en om in alle veiligheid te kunnen werken: koudebestendige handschoenen, veiligheidsschoenen, veiligheidsparka's, overalls, enz. Seton laat in u niet in de kou staan!

7 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Filteren :

Warme kledij aangepast aan winterse omstandigheden vergemakkelijkt de sneeuwruiming en zorgt voor een weerstand tegen de koude. Strooizout verspreiden op de verkeerswegen met behulp van Strooiwagens voor strooizout vereist een zekere bewegingsvrijheid maar ook een bescherming tegen koude, guurheid en corrosie veroorzaakt door het zout.

Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan van persoonlijke beschermingsmiddelen om zo goed mogelijk te voldoen aan uw noden en vereisten:

- De overall biedt een optimale bescherming tegen de koude en de regen. Uitgerust met een kap beschermt deze het volledige lichaam. De reflecterende stroken zorgen ervoor dat u de sneeuwruiming op de wegen in alle veiligheid kunt uitvoeren.

- De parka’s beschermen tegen de regen maar ook tegen de koude aangezien zij dienstdoen als windbreker. Hun zichtbare kleuren en reflecterende stroken verzekeren de veiligheid van een werknemer of een simpele particulier die sneeuw ruimt en zout strooit op de verkeerswegen.

- De veiligheidsschoenen beschermen op hun beurt de voeten tegen de koude en vergemakkelijken de grip op de sneeuw om elk risico op een val te vermijden.

- De handschoenen bieden een efficiënte isolatie tegen de koude. Zij vermijden dat de vingers opzwellen en vergemakkelijken zo de hantering van Sneeuwscheppen en sneeuwschuivers .

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten