Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Seton Creator, ontwerp en personaliseer uw producten in enkele klikken!

Onderhoudssignalering

Elk bedrijf is verplicht om de werkuitrusting en het geheel aan installaties in goede staat te houden en zo bij te dragen aan de gezondheid en de veiligheid van de werknemers. Het is dus imperatief om over te gaan tot het onderhouden en controleren van het terrein, en de opvolging ervan te verzekeren dankzij controle-etiketten, identificatie- en inspectielabels, keuringsstickers, …

1 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Filteren :

Om een conform onderhoud en een optimale veiligheid van het bedrijf te verzekeren, is het cruciaal om een controle uit te voeren na:

- een (her)ingebruikstelling,
- een belangrijke wijziging,
- een ongeval,
- een aanmaning,
of om zeker te zijn dat het onderhoud conform is.

Zo bieden wij u controle-etiketten en keuringsstickers aan voor periodieke controles, alsook hanglabels met de bijbehorende kabelbinders om ze vast te kunnen maken.

Dit gamma aan inspectieproducten van Seton sluit perfect aan bij uw behoeften en kan gebruikt worden om de goede conformiteit te controleren van:

- uw brandblusapparaten en Brandblussers en brandslanghaspels . Alle draagbare blustoestellen moeten immers minstens één maal per kwartaal een routinecontrole ondergaan alsook een jaarlijks onderhoud door een deskundige (NEN 2559).
- Brandalarmen . Ook brandalarminstallaties zijn onderworpen aan periodieke controles (NEN 2654-1).
- uw Persoonlijke beschermingsmiddelen - PBM .
- uw EHBO-koffers .

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten