Antislipverf

Antislipverf aanbrengen is een van de meest effiënte manieren om uw personeel en bezoekers te beschermen tegen valpartijen door uitglijden. De verf is gemakkelijk aan te brengen en dat over grote oppervlakken. Bekijk hieronder al uw opties.

8 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Filteren :
Materiaal  
3-componentenpolyurethaan(1)
Polypropyleen microkorrels(1)
Epoxyhars(1)
Rubber chloorhars en alkydehars(1)
2-componenten epoxyhars en aluminiumoxidekorrels(1)
1-component epoxyesterhars en siliciumkorrels(1)
2-componenten epoxyhars(1)
Toepassingsgebied  
Binnen en buiten(7)
Binnen(1)

FAQ


Waarvoor kunt u antislipverf gebruiken?

Antislipverf is vooral handig voor grote oppervlakken die niet zomaar met Zelfklevende antisliptape en antislipstroken of Zelfklevende antisliptape en antislipstroken bedekt kunnen worden.
Bovendien heeft verf het voordeel dat het op een groot aantal ondergronden kan aangebracht worden.

Vergeet echter niet om het oppervlak goed te onderhouden. Enkel zo kan de effeciëntie van de antislipwerking gegarandeerd worden. Daarnaast draagt het ook bij tot een langere levensduur.

Keuzehulp


U kiest uw antislipverf vooral in functie van waar het aangebracht zal worden. Er is verf die uitsluitend bestand is tegen licht, voetgangersverkeer. Andere verven zijn bestand tegen zwaar verkeer (zoals vrachtverkeer) en extreme weersomstandigheden.

Zoekt u een kleurtje dat niet in ons aanbod zit? Dan kunt u altijd het Transparant antislipproduct om te mengen met verf gebruiken. Daarmee kunt u zelf de verf en het kleur kiezen, waarmee u dan het antislipproduct kunt mengen.

In de categorie Bevestiging van antislipmateriaal vindt u producten om uw ondergrond voor te bereiden en u te helpen de verf aan te brengen.

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten