Wegreflectoren en wegpunaises

Voor slechtzienden en blinden is het nodig om het naderen van een gevaar of een obstakel aan te kondigen op een zeer zichtbare en/of tastbare manier. Daarom dat u bij Seton onder meer podotactiele markeernagels en zelfklevende reflectoren terugvindt om de veiligheid van deze kwetsbare groep te waarborgen.

14 artikel(en)

Rooster Lijst

Rooster Lijst

Het naderen van een rood licht, een zebrapad of een hindernis die kan verwonden, vormt letterlijk een obstakel voor mensen die lijden aan slechtziendheid. Daarom dat we zulke problemen moeten aankaarten op een praktische manier. U vindt in dit gamma podotactiele tegels voorzien van noppen: een simpele, gemakkelijke en voordelige oplossing.
De tegels kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Neem voor elk gebruik de volgende adviezen in acht:

Tegels voor binnengebruik:

Alle trappen met drie of meer treden moeten worden aangekondigd met zichtbare en/of voelbare contrasten omdat zij anders een waar gevaar vormen. Let er ook op dat de podotactiele strook minstens 40 cm breed is en geplaatst wordt op 50 cm voor de eerste trede. Zonder kleefmiddel zijn zij direct te bevestigen op uw stofvrije en droge vloer.

Tegels voor buitengebruik:

De tegels dienen geplaatst te worden op 50 cm van de rijweg en evenwijdig met het voetpad. Voor de mindervaliden kunt u ook het voetpad verlagen om de doorgang te vergemakkelijken. Gebruik onze overeenstemmende kleefmiddelen om de tegels te plaatsen.

Naast deze podotactiele tegels, verkoopt Seton eveneens podotactiele markeernagels voor kleine en middelgrote oppervlakken. Zij zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Zelfklevende reflectoren zijn een andere praktische en efficiënte optie om mogelijke gevaren aan te kondigen. Bevestig de reflectoren op paaltjes, beschermbeugels, muurtjes, enz. zonder enig kleefmiddel. Deze oplossing verhoogt niet enkel de veiligheid van de slechtzienden, maar die van iedereen. Aarzel dus niet om dit gemakkelijke en handige hulpmiddel te gebruiken.

Al deze maatregelen kunnen ook genomen worden op de werkplek. Zij voorkomen blessures volgend op, onder meer, een valpartij. Om de veiligheid nog meer te verhogen, raadpleeg ons uitgebreid gamma aan Antislipproducten om slippartijen te vermijden en het aantal ongevallen te verminderen.

Om de best mogelijke service aan te bieden, gebruikt Seton cookies. Bij het verder surfen op deze website, zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Sluiten