Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Gegraveerde merkplaatjes

Identificeer uw diverse ruimtes, lokalen en kantoren aan de hand van het Seton-gamma rond bedrijfssignalering. Naamplaatjes en interne bewegwijzering helpen uw werknemers en bezoekers hun weg te vinden binnen uw bedrijf. Met standaard pictogrammen/tekst of naar wens te graveren en/of personnaliseren!

2 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Filteren :
Dikte  
5mm(1)
6mm(1)
Breedte  
300mm(1)
340mm(1)
Hoogte  
200mm(1)
240mm(1)

Met een goede bedrijfssignalering loopt er niemand meer verloren in uw bedrijf! Gebruik deze pictogrammen en naamborden voor het identificeren van uw toiletten, vergaderzalen, kantoren, ...

Dankzij Seton hebt u de keuze uit verschillende modellen:

- Standaardborden met een vast pictogram en/of een vaste tekst: duurzame borden die voor iedereen bergrijpbaar zijn.
- Personaliseerbare borden met inserts: borden waarin u zelf een document kunt schuiven. Met eender welk tekstverwerkingsprogramma ontwerpt u uw eigen signalering. Op deze manier kunt u dan ook makkelijk zelf het document aanpassen en verwisselen.
- Personaliseerbare borden met gravure: u kiest de details van de boodschap en Seton doet de rest. Uiterst bestendig dankzij de dieptegravure.

Denk er tevens aan om een veiligheidssignalering te voorzien in uw onderneming. Ontdek daarvoor onze Borden en pictogrammen Brandpreventie en onze Borden en Pictogrammen Evacuatie .

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten