EHBO Oefenmateriaal

Het gebruik van een automatische externe defibrillator door personen zonder medische functie in geval van een hartstilstand berust op simpele bewegingen waarvoor een korte en praktische beginnerscursus of een duidelijke handleiding volstaat om het overlevingscijfer van de slachtoffers te verhogen. Wacht niet langer om uw werknemers op te leiden! Seton biedt u een uitgebreid gamma aan van aangepaste producten voor de opleiding "cardiopulmonaire reanimatie".

1 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Filteren :

De EHBO-basisopleiding heeft als doel het verwerven van noodzakelijke kennis voor het goed uitvoeren van bewegingen voor eerste hulp bestemd voor de fysieke integriteit van een slachtoffer in afwachting van de aankomst van de georganiseerde hulpdiensten. Het gebruik van pedagogisch materiaal is dus essentieel. Seton biedt u verschillende producten aan zoals:
Opleidingspoppen: Uitrusting die toelaat om de technieken voor kunstmatige ademhaling te leren en te verbeteren. Het bestaat in verschillende maten (baby, kind en volwassene) om kennis op te doen over alle gevallen van hartstilstanden.
Defibrillator voor opleiding: Te gebruiken samen met EHBO-poppen. De defibrillator voor opleiding laat toe 8 opleidingscenario’s te simuleren en vooraf te configureren door het simuleren van onverwachte hartstilstanden en dit op een realistische manier.

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten