Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Antislipverf SafeStep 100 voor voetgangerszones

De oplossing voor voetgangerszones.
  • Deze verf wordt gebruikt daar waar er een risico op uitglijden bestaat : hellingen, overloopbruggen, tredes, werkplatformen, ...
  • De verf kan aangebracht worden op talloze ondergronden die goed zijn voorbehandeld : metaal, beton, asfalt, hout, betegeling, ...
  • Aanbrengen met een aanbevolen fenolrol of met een gladde spatel.
Bekijk de volledige productomschrijving

Antislipverf SafeStep 100 voor voetgangerszones Nieuw

Waarschuwingsborden voor machines "Verbrijzelingsrisico voor de handen"
€ 239,90 Incl. BTW: € 290,28

Ref.

Verpakking : Per pot
Prijs Excl. BTW Totaalbedrag

Omschrijving

Antislipverf SafeStep 100 voor voetgangerszones

  • Antislipverf is geschikt voor het dekken van grote zones: treden, loopbruggen, platformen, kades, enz. Het zorgt voor een hoogwaardige en discrete bescherming door het behandelde oppervlak integraal te bedekken.
  • Gebruik de antislipverf SafeStep 100 overal waar de grond gevaarlijk glad kan zijn, of op hellingen, voetgangersbruggen, treden of werkplatformen, zowel in vochtige als vettige omgevingen. U kunt deze verf gebruiken op ondergronden voor zowel licht als zwaarder voetgangersverkeer, zoals op voetpaden of doorgangen.
  • Gebruik het Onvettingsmiddel voor antislipverf SafeStep en de Primer voor antislipverf SafeStep voor een optimaal resultaat. Om golfjes te creëren kunt u de Fenolrol voor het aanbrengen van SafeStep-antislipgolfjes gebruiken.
  • Indien u op zoekt bent naar een tijdelijke antislipbekleding, neem dan een kijkje in ons assortiment Zelfklevende antisliptape en antislipstroken .
Kleur Geel, Grijs.

Specificaties

Documentatie

Leveringsinformatie

Leveringskosten

  • € 9,90
  • GRATIS* vanaf € 99,00 excl. BTW of bij betaling met creditcard zonder minimumbedrag.

De leveringskosten hierboven vermeld gelden enkel voor online bestellingen op seton-signalering.nl. Contacteer onze klantendienst voor de tarieven bij offline bestellingen.

*Enkel geldig voor leveringen in Nederland, uitgezonderd volumineuze producten, producten uit het wintergamma, seizoensgebonden promoties en specifieke leveringskosten.

> Meer informatie over de levering

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten